Σταφύλι

Σταφύλι

Το σταφύλι έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και προστατεύει από τη γήρανση, εξισορροπεί τη λιπαρότητα και δρα ως φυσικό φίλτρο για τον ήλιο, ενώ προσφέρει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το σταφύλι εκτός από αντιοξειδωτικά περιέχει πολυφαινόλες, αλλά και την ουσία ρεσβερατρόλη, η οποία μάχεται την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, την προστατεύει, τη δυναμώνει και καταπολεμά ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Το σταφύλι έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και προσφέρει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Επίσης, το σταφύλι εξαφανίζει τις κηλίδες που εμφανίζονται στο δέρμα, αποτοξινώνει και προσφέρει απολεπιστική δράση, αποκαθιστά τη χαμένη του λάμψη και νεανικότητα, συμβάλλει στη διατήρηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και συσφίγγει το δέρμα. Έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι το σταφύλι, που προστίθεται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, συμβάλλει στην καταπολέμηση της ακμής και των δερματικών προβλημάτων. 

Ωστόσο, οι ιδιότητες του σταφυλιού δε σταματούν εδώ, αφού χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητα του σε κάλιο είναι ευεργετικό για την καρδιά και τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, επίσης συμβάλλει στην καλή υγεία των ματιών, αλλά και στην καλή κινητικότητα των αρθρώσεων και προστατεύει τον εγκέφαλο από εκφυλιστικές νόσους.

Το σταφύλι έχει υψηλή αντιοξειδωτική δράση, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και προσφέρει απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!