Θαλασσινό Αλάτι

Θαλασσινό Αλάτι

Το πλούσιο σε ορυκτά θαλασσινό αλάτι υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος, παρέχει ενυδάτωση και αναζωογονεί αισθητά το δέρμα. Έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, αποτοξινώνει και συμβάλλει στη σωστή λειτουργία των δερματικών κυττάρων, βοηθά στον καθαρισμό των φραγμένων πόρων, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος και αυξάνει την αντοχή των κυτταρικών μεμβρανών, ενώ μειώνει την ξηρότητα και τις φλεγμονές και καταπολεμά τη λιπαρότητα των μαλλιών. 

Το πλούσιο σε ορυκτά θαλασσινό αλάτι υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος, παρέχει ενυδάτωση και αναζωογονεί αισθητά το δέρμα.

Οι ειδικοί σε θέματα περιποίησης επισημαίνουν πως το θαλασσινό αλάτι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και μαγνήσιο, απομακρύνει από τα κύτταρα σκόνη, βρωμιά και  τοξικά υλικά, βοηθά στον καθαρισμό των φραγμένων πόρων του δέρματος, έχει την ικανότητα να καταπολεμά την ακμή, συμβάλλει στη μείωση των δερματικών λοιμώξεων και στη σωστή λειτουργία των δερματικών κυττάρων. 

Έχει διαπιστωθεί πως το θαλασσινό αλάτι μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα της ψωρίασης και του εκζέματος, καθώς μειώνει σημαντικά τον κνησμό, βοηθά το δέρμα να παραμένει νεανικό, ενώ καταπολεμά την κυτταρίτιδα, που σχηματίζεται από τη συσσώρευση τοξινών και λιπωδών κυττάρων, καθώς απολεπίζει και αποτοξινώνει σε βάθος. 

Το πλούσιο σε ορυκτά θαλασσινό αλάτι υποστηρίζει την αναδόμηση του δέρματος, παρέχει ενυδάτωση και αναζωογονεί αισθητά το δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!