Βασιλικός Πολτός

Βασιλικός Πολτός

Ο Βασιλικός Πολτός και η πολύτιμη συμβολή του στη διατροφή είναι γνωστή από πολύ παλιά, ωστόσο πλέον έχει αποδειχθεί πως το συγκεκριμένο προϊόν, που παράγεται από τις μέλισσες διαθέτει εκπληκτικές ιδιότητες και για την επιδερμίδα μας. 

Ο βασιλικός πολτός συμβάλλει θετικά στη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, με συνέπεια να αποκτούμε ένα αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα.

Συγκεκριμένα, όχι μόνο βοηθά να επουλώνονται γρηγορότερα τυχόν πληγές, αλλά συμβάλλει θετικά στη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, με συνέπεια να αποκτούμε ένα αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα. Έχει προκύψει από μελέτες πως ο βασιλικός πολτός – χάρη στα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, τα αμινοξέα, τα λιπαρά οξέα και τις βιταμίνες που περιέχει -, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου, στην ανάπλαση των ιστών, στη διατήρηση της υγρασίας και γενικότερα στη μείωση των σημαδιών γήρανσης στην επιδερμίδα. Επιπλέον, ιαπωνική μελέτη έδειξε πως ο βασιλικός πολτός μπορεί να επιταχύνει την επούλωση πληγών και των βλαβών του δέρματος. Ακόμη, ο βασιλικός πολτός συστήνεται κατά των εκζεμάτων, των αλλεργικών συμπτωμάτων αλλά και σε περιπτώσεις αρθριτικών προβλημάτων.

Ακόμη, όπως είναι γνωστό ο βασιλικός πολτός αποτελεί μία υπερτροφή για τον οργανισμό κι συμβάλλει θετικά στην ενίσχυση του νευρικού συστήματος, σε καταστάσεις στρες και  πνευματικής κόπωσης, σε ενδοκρινολογικές διαταραχές, στις ιώσεις, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά και για ενίσχυση της ενέργειας. Αξίζει να αναφερθεί πως ο βασιλικός πολτός έγινε ευρύτερα γνωστός χάρη σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε το 1954. Την περίοδο εκείνη ο πάπας Πίος ο 12ος, λέγεται πως βρισκόταν πού κοντά στο θάνατο από βαθειά γηρατειά, αλλά κατανάλωσε βασιλικό πολτό και ανέκαμψε πολύ σύντομα. 

Ο βασιλικός πολτός συμβάλλει θετικά στη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, με συνέπεια να αποκτούμε ένα αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!