Βετιβέρ

Βετιβέρ

Το βετιβέρ είναι ένα φυτό, που όταν το γνωρίσουμε καλύτερα θα καταλάβουμε ότι θα αποτελέσει σύμμαχο μας για να αποκτήσουμε το δέρμα που πάντα επιθυμούσαμε, δηλαδή νεανικό, απαλλαγμένο από ρυτίδες και λαμπερό. 

Το βετιβέρ θεωρείται ευεργετικό στη βελτίωση δερματικών προβλημάτων και αντιμετώπισης των ρυτίδων και σημαδιών της γήρανσης.

Πρόκειται για ένα φυτό, που προέρχεται από την Ινδία και το αιθέριο έλαιο του είναι πλέον απαραίτητο συστατικό σε πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς εξαιτίας της δράσης του όσον αφορά στη βελτίωση δερματικών προβλημάτων και αντιμετώπισης των ρυτίδων και σημαδιών της γήρανσης. Μάλιστα, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, καθώς θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί δίνοντας έτσι στην επιδερμίδα του προσώπου ότι ακριβώς χρειάζεται για να αποκτήσει τη χαμένη της λάμψη και νεανική όψη.

Μεταξύ άλλων το βετιβέρ έχει επουλωτικές ιδιότητες γι’ αυτό και χρησιμοποιείται σε ουλές, σημάδια ακμής, αλλά και ραγάδες βοηθώντας την επιδερμίδα να αποκτήσει ομοιόμορφη όψη. Επιπλέον, το συγκεκριμένο συστατικό έχει διαπιστωθεί ότι επαναφέρει την ελαστικότητα και τη ζωντάνια στα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα βοηθάει να μακρύνουν. Θεωρείται, επίσης, πως χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ έχει αντισηπτική, αναλγητική και αφροδισιακό δράση. Το βετιβέρ προέρχεται από την Ινδία, ενώ τόσο εκεί όσο και σε άλλες περιοχές της Ασίας είναι γνωστό ως λάδι της ηρεμίας.

Το βετιβέρ θεωρείται ευεργετικό στη βελτίωση δερματικών προβλημάτων και αντιμετώπισης των ρυτίδων και σημαδιών της γήρανσης.

Μην ξεχνάς πως το <strong>Heaven of Beauty</strong> είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!