Βιοσακχαρίτες

Βιοσακχαρίτες

Οι βιοσακχαρίτες εμφανίζονται πλέον ολοένα και περισσότερο στα προϊόντα περιποίησης του δέρματος και θεωρούνται αναντικατάστατο συστατικό, καθώς παρέχουν στην επιδερμίδα μία σειρά από μοναδικά οφέλη.

Οι βιοσακχαρίτες θεωρούνται αναντικατάστατο συστατικό στην περιποίηση δέρματος, καθώς παρέχουν στην επιδερμίδα μία σειρά από μοναδικά οφέλη.

Μάλιστα, αυτό που κάνει τους βιοσακχαρίτες να ξεχωρίζουν – εκτός από τις ιδιότητες τους – είναι και η ιδιαίτερη ικανότητα τους να ενισχύουν ταυτόχρονα τη δράση και των άλλων συστατικών, που περιέχονται σε κάποιο προϊόν περιποίησης. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι βιοσακχαρίτες συμβάλλουν σημαντικά στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος, καθώς ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και βελτιώνουν το οβάλ του προσώπου, συμβάλλουν στην ανάπλαση του δέρματος, προστατεύουν και χαρίζουν ελαστικότητα, λάμψη και μία υπέροχη όψη υγείας.

Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό πως οι βιοσακχαρίτες βοηθούν στη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, καθώς βοηθούν το δέρμα να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία χαρίζοντας αναζωογονημένη και φρέσκια όψη.

Οι βιοσακχαρίτες θεωρούνται αναντικατάστατο συστατικό στην περιποίηση δέρματος, καθώς παρέχουν στην επιδερμίδα μία σειρά από μοναδικά οφέλη.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • Ορός προσώπου με βιταμίνες C και Ε και με ενεργό συστατικό βασισμένο σε κόμμι βιοσακχαρίτη,  με καταπραϋντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες.
    20.00

    Ορός προσώπου εμπλουτισμένος με βιταμίνες C και Ε, καθώς και με ενεργό συστατικό βασισμένο σε κόμμι βιοσακχαρίτη,  που προσφέρει καταπραϋντικές και αντιγηραντικές ιδιότητες στο δέρμα. Οι βιταμίνες βρίσκονται σε μορφή μικροσφαιριδίων, ώστε να μπορεί να επιτευχθεί στοχευμένη δράση στο πρόσωπο με τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.  Η βιταμίνη C βρίσκεται στα μπλε μικροσφαιρίδια και είναι αυτή, που βελτιώνει την ελαστικότητα και δίνει λάμψη, ενώ η βιταμίνη Ε βρίσκεται στα  λευκά μικροσφαιρίδια και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ αποτρέπει την πρόωρη γήρανση από την υπεριώδη ακτινοβολία.

    Προσθήκη στο καλάθι