Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα πολύτιμο συστατικό για τη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας και έχει διαπιστωθεί ότι μία από τις βασικές του ιδιότητες είναι ότι ενυδατώνει βαθιά και εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και ευκαμψία της επιδερμίδας. Μάλιστα, έχει διαπιστωθεί ότι μπορεί να συγκρατήσει 1000 φορές το βάρος του σε νερό γεγονός που το καθιστά πολύτιμο σύμμαχο για μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. 

Το υαλουρονικό οξύ έχει διαπιστωθεί ότι ενυδατώνει βαθιά και εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και ευκαμψία της επιδερμίδας.

Επιπλέον, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας, της σφριγηλότητας και κατ’  επέκταση και της  νεανικότητας της επιδερμίδας, ενώ το υαλουρονικό οξύ έχει επίσης τη δυνατότητα να ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Επίσης, έχει την ιδιότητα να αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, ενώ χάρη στην αντιοξειδωτική του δράση εμποδίζει τη δράση των ελεύθερων ριζών και τη φθορά των κυττάρων και τέλος κάνει τα μαλλιά πιο υγιή και λαμπερά. 

Ακόμη, το υαλουρονικό οξύ χαρίζει στο δέρμα απαλότητα, λάμψη και νεανικότητα, επουλώνει και ελαχιστοποιεί τις ουλές, ενώ όσον αφορά στις αρθρώσεις έχει διαπιστωθεί ότι προστατεύει τους χόνδρους, συμβάλλει στη μείωση των τριβών και καταπολεμά τις φλεγμονές από τις αρθρώσεις.

Το υαλουρονικό οξύ έχει διαπιστωθεί ότι ενυδατώνει βαθιά και εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα και ευκαμψία της επιδερμίδας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!