Ζεόλιθος

Ζεόλιθος

Ο ζεόλιθος είναι ένα υλικό, που πρόσφατα έχει κάνει την εμφάνιση του στην κοσμετολογία και άρχισε να προστίθεται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες. Συγκεκριμένα, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, ενεργώντας ως φυσικό αντηλιακό και αντιστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες. 

Ο ζεόλιθος σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, ενεργώντας ως φυσικό αντηλιακό και αντιστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες.

Επίσης, απορροφά και κρατά μεγάλες ποσότητες νερού, ενώ περιέχει μεγάλες ποσότητες πυριτίου, το οποίο εμπλέκεται στη σύνθεση των οστών και του συνδετικού ιστού και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα. Ακόμη, απορροφά τις τοξίνες και τους ρύπους, οπότε μετά την εφαρμογή το δέρμα δείχνει άμεσα πιο λαμπερό και οι εστίες ακμής υποχωρούν. 

Έχει διαπιστωθεί πως εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, ως συνέπεια της ισχυρής αντιοξειδωτικής του δράσης, επίσης λειτουργεί ως καταπραϋντικό για τους ερεθισμούς του δέρματος, τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου ενισχύοντας την άμυνα της επιδερμίδας. 

Ο ζεόλιθος σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, ενεργώντας ως φυσικό αντηλιακό και αντιστρέφει τις οξειδωτικές βλάβες.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!