Ουρία

Ουρία

Η ουρία αποτελεί για το δέρμα συνώνυμο της ενυδάτωσης. Πρόκειται για μία ισχυρή υγροσκοπική ουσία, η οποία διαδραματίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, καθώς ενυδατώνει σε βάθος και με διάρκεια και παράλληλα διατηρεί σταθερή την υγρασία στο δέρμα. 

Η ουρία αποτελεί για το δέρμα συνώνυμο της ενυδάτωσης καθώς ενυδατώνει σε βάθος και παράλληλα διατηρεί σταθερή την υγρασία στο δέρμα.

Μάλιστα, η ουρία εκτός από ισχυρή ενυδατική δράση, διαθέτει επίσης και μαλακτική, αντιβακτηριακή, αλλά και κερατολυτική δράση, που σημαίνει ότι προσφέρει ήπια απολέπιση απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, με συνέπεια να συμβάλλει στην ανανέωση της, αλλά και στην καλύτερη εμφάνιση της. 

Η ουρία συστήνεται, λοιπόν, ιδιαίτερα στο πολύ ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα, αλλά και σε δέρμα με ακμή και δερματοπάθειες όπως έκζεμα και ψωρίαση, καθώς καταπολεμά την ξηρότητα, τον κνησμό και το ξεφλούδισμα. Επιπλέον, η ουρία, η οποία έχει την ικανότητα να εισχωρεί σε βάθος στο δέρμα, είναι μαλακτική καθώς αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό, έχει αντιβακτηριακή δράση, ενώ συστήνεται και για τη βελτίωση των σημαδιών του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο όπως κηλίδες, ρυτίδες και θαμπάδα. 

Η ουρία αποτελεί για το δέρμα συνώνυμο της ενυδάτωσης καθώς ενυδατώνει σε βάθος και παράλληλα διατηρεί σταθερή την υγρασία στο δέρμα.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!

  • κρέμα για φτέρνες γόνατα και αγκώνες με ουρία και μελισσοκέρι Εκτός αποθέματος
    10.00

    Κρέμα επανόρθωσης και προστασίας των σκασμένων φτερνών με ουρία και βιολογικό κερί μέλισσας. Μία ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία βιολογικών εκχυλισμάτων, για τη πλήρη επανόρθωση του σκασμένου δέρματος και την ταχεία επαναφορά της εντυπωσιακής εμφάνισης στην περιοχή των φτερνών. Χάρη στα πολύτιμα συστατικά της η συγκεκριμένη κρέμα αφαιρεί άμεσα τους νεκρούς και σκασμένους ιστούς, ενυδατώνει βαθιά και μαλακώνει την πολύ ξηρή επιδερμίδα, διεγείρει την κυτταρική ανάπλαση και επαναφέρει γρήγορα την εντυπωσιακή εμφάνιση στην κατεστραμμένη περιοχή. Μη λιπαρή, λεπτή υφή.

           

    Διαβάστε περισσότερα