Πράσινη Άργιλος

Πράσινη Άργιλος

Η πράσινη άργιλος συστήνεται σε λιπαρό, μικτό και επιρρεπές στην ακμή δέρμα, καθώς είναι ιδανική για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Πιο συγκεκριμένα, απορροφά την περιττή λιπαρότητα που μπορεί να φράξει τους πόρους και να οδηγήσει σε ακμή και ατέλειες, αποτελεί καθαριστικό και επιπλέον διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή.

Η πράσινη άργιλος συστήνεται σε λιπαρό, μικτό και επιρρεπές στην ακμή δέρμα, καθώς είναι ιδανική για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη και χρώματα αργίλου εκτός από την πράσινη, η οποία ωστόσο θεωρείται ίσως η πιο γνωστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πράσινη άργιλος είναι πλούσια σε μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, του αργιλίου και άλλα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία βοηθούν το δέρμα να αποκτήσει γενικότερα μία καλύτερη όψη και φυσικά ποιότητα και υγεία.

Όπως κάθε είδος αργίλου έτσι και η πράσινη άργιλος είναι ιδανική για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας, καθώς απομακρύνει τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ τονώνει και συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε τοπικό επίπεδο, διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προλαμβάνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και χαρίζει μοναδική λάμψη. Επίσης, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καταπραΰνει το δέρμα και έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Η πράσινη άργιλος συστήνεται σε λιπαρό, μικτό και επιρρεπές στην ακμή δέρμα, καθώς είναι ιδανική για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Μην ξεχνάς πως το Heaven of Beauty είναι πάντοτε εδώ για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου μέσω chat, mail, τηλεφώνου, social media και θα χαρούμε πολύ να σε βοηθήσουμε!