Σαπούνι με Πράσινο Τσάι και Πράσινη Άργιλο 80g

6.00

Αυτό το χειροποίητο σαπούνι από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία χάρη στα δύο κύρια συστατικά του, το πράσινο τσάι και την άργιλο, ενώ είναι ιδανικό για άτομα που ταλαιπωρούνται από ακμή ή επιθυμούν να ρυθμίσουν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας τους. Παράλληλα, προσφέρει ενυδάτωση, αλλά και αναζωογόνηση καθαρίζοντας το δέρμα απαλά, ενώ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες. Για την παρασκευή του συγκεκριμένου σαπουνιού χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι με ψυχρή διαδικασία, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα πολύτιμα συστατικά προς όφελος του δέρματος. 

                

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Το πράσινο τσάι είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, αμινοξέα, ένζυμα, καθώς και πολυφαινόλες. Παράλληλα, βελτιώνει την ακμή και μειώνει τα σπυράκια χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του, βοηθά με τους μαύρους κύκλους και τα πρησμένα μάτια, καθυστερεί τη γήρανση του δέρματος, συμβάλλει στη μείωση των λεπτών ρυτίδων και χαρίζει στο δέρμα υγιή λάμψη. Η πράσινη άργιλος προσφέρει βαθιά αποτοξίνωση και καθαρισμό του δέρματος, απολεπίζει λειαίνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ακμή και βοηθά σε σκασίματα ή εγκαύματα.

Που Ενδείκνυται

Ένα σαπούνι με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ιδανικό για άτομα που ταλαιπωρούνται από λιπαρότητα και ακμή. Ο συνδυασμός του πράσινου τσαγιού με την άργιλο είναι ιδανικός για λιπαρά και μικτά δέρματα.

Χρήση

Το συγκεκριμένο σαπούνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, από άτομα με λιπαρό και μικτό δέρμα. 

Συστατικά

Olive oil, cocoa butter, shea butter, coconut oil, castor oil, lye, αποσταγμένο νερό, avocado oil, almond oil, green tea, πράσινη άργιλος 

 

100% Φυσικό Προϊόν

Το σαπούνι με Πράσινο Τσάι και Πράσινη Άργιλο είναι ιδανικό για άτομα που ταλαιπωρούνται από ακμή ή επιθυμούν να ρυθμίσουν τη λιπαρότητα.

Σαπούνι με Πράσινο Τσάι και Πράσινη Άργιλο 80g

6.00

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες