Μάρκα:Oinosporos

Συλλογή από 8 μίνι διαφορετικά σαπούνια 8x10g

7.00

Μία υπέροχη συλλογή από 8 διαφορετικά μίνι σαπούνια, για να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε όλα και να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Στη συγκεκριμένη συλλογή μπορείτε να ανακαλύψετε σαπούνια για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση, αλλά και τόνωση της επιδερμίδας. Μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει και ένα υπέροχο δώρο σε κάποια φίλη ή φίλο, ώστε να τους μυήσετε στα οφέλη των εκπληκτικών αυτών σαπουνιών. Η συλλογή περιλαμβάνει δύο σαπούνια Pure Nature, δύο Botanic Blend, δύο Only Black και δύο Wine Choco Love.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το Shizandra Chinensis (ποικιλία μούρου) έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση με συνέπεια να προστατεύει τα κύτταρα ενάντια στο οξειδωτικό stress. Επίσης, αυξάνει την σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η σφριγηλότητα και να λειαίνονται οι λεπτές γραμμές, ενώ η επιδερμίδα διατηρεί την υγρασία της και γίνεται και πάλι υπέροχα λαμπερή. Ο ενεργός άνθρακας διαθέτει αποτοξινωτικές ιδιότητες καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα, επίσης θεωρείται ιδανικός για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς απορροφά το περιττό σμήγμα από τους φραγμένους πόρους, χαρίζοντας μια φυσική λάμψη στο δέρμα. Επιπλέον, απομακρύνει τη σκόνη, τους ρύπους και τα υπολείμματα προϊόντων στάιλινγκ ενώ ταυτόχρονα κάνει απολέπιση και βαθύ καθαρισμό στο δέρμα του κεφαλιού.
Το έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση λόγω της υψηλής συγκέντρωσης των πολυφαινολών, με συνέπεια να μειώνει σημαντικά τα επίπεδα των ελευθέρων ριζών. Χαρίζει ενυδάτωση, σύσφιξη δέρματος, καταπολεμά την ακμή και προστατεύει το δέρμα από την UVA ακτινοβολία. Επίσης, χαρίζει λαμπερά, ενυδατωμένα, μαλακά και υγιή μαλλιά.

Που Ενδείκνυται

Οκτώ μίνι σαπούνια ιδανικά για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας. Για βαθύ καθαρισμό, απολέπιση, ενυδάτωση, αλλά και τόνωση.

Χρήση

Βρέξτε το δέρμα σας και αφού κάνετε αφρό σαπουνίστε καλά τη περιοχή που θέλετε να καθαρίσετε, όπως πρόσωπο, σώμα ή μαλλιά.

Συστατικά

Ανατρέξτε στο αντίστοιχο προϊόν σε κανονικό μέγεθος για να δείτε τα συστατικά του.

Συλλογή από 8 μίνι διαφορετικά σαπούνια για να μπορέσετε να τα δοκιμάσετε όλα και να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Συλλογή από 8 μίνι διαφορετικά σαπούνια 8x10g

7.00

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες