Βάμμα με Φύλλα Ελιάς 50ml

-13% έκπτωση

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Το βάμμα με Φύλλα Ελιάς είναι ένα μοναστηριακό προϊόν, που έχουν δημιουργήσει με πολύ μεράκι και με αγνά υλικά οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για ένα βάμμα, που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του οργανισμού σε πολλά επίπεδα χάρη στα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του, που προέρχονται από τα φύλλα της ελληνικής ελιάς. Συγκεκριμένα, τα φύλλα ελιάς περιέχουν σε σημαντική ποσότητα την ουσία ελαιοευρωπαΐνη, μία ιδιαίτερα σημαντική πολυφαινόλη, η οποία «ευθύνεται» για την αντιοξειδωτική, αντιμικροβιακή, αντιϊκή, αλλά και αντιφλεγμονώδη δράση τους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι πολυφαινόλες αυτές συμβάλλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς, ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση και προστατεύουν τα αγγεία. Χάρη σε αυτά τα πολύτιμα συστατικά το βάμμα με φύλλα ελιάς διαθέτει αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές, αντιοξειδωτικές, αντιμυκητιασικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ έρευνες έχουν δείξει ότι ενισχύει το ανοσοποιητικό και έχει αντικαρκινική δράση.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Ιδιότητες

Το συγκεκριμένο βάμμα από φύλλα ελιάς συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, καθώς επίσης και στην αντιμετώπιση της χρόνιας κόπωσης και της ατονίας, αλλά και γενικότερα στην αναζωογόνηση του οργανισμού. Μάλιστα η χρήση τους είναι γνωστή εδώ και αιώνες χάρη στα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, που περιέχουν. Συγκεκριμένα, έχει διαπιστωθεί πως το μοναστηριακό βάμμα με φύλλα ελιάς έχει την ικανότητα να αποτοξινώνει τον οργανισμό, έχει αντιβιοτικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ρυθμίζει τη χοληστερίνη και το σάκχαρο, καταπολεμά τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης, έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και συστήνεται σε άτομα, που υποφέρουν από χρόνια κόπωση, καθώς χαρίζει ενέργεια στον οργανισμό.

Που Ενδείκνυται

Το βάμμα με Φύλλα Ελιάς συστήνεται σε άτομα που επιθυμούν να ενισχύουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να τονώσουν τον οργανισμό τους, να αποτοξινωθούν, να ρυθμίσουν με φυσικό τρόπο την αρτηριακή πίεση, αλλά και σε όσους θέλουν να καταπολεμήσουν τα συμπτώματα της χρόνιας κόπωσης ή της ατονίας, καθώς χαρίζει ενέργεια στον οργανισμό.

Χρήση

Η χρήση του αλκοόλ στα βάμματα διασφαλίζει την παρουσία των υδατοδιαλυτών και λιποδιαλυτών συστατικών του βοτάνου στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, συντελεί στην απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη δράση και την αποτελεσματικότητα του. Ωστόσο, εάν θέλετε να αποφύγετε τη λήψη αλκοόλ διαλύστε το βάμμα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά, ώστε να εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ.

 

Συστήνεται οι ενήλικες να λαμβάνουν 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό, 2 φορές την ημέρα για διάστημα 10 ημερών. Κάνουμε  παύση 10 ημέρες και επαναλαμβάνουμε με την ίδια δοσολογία.

Δεν πρέπει να καταναλώνεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς και από παιδιά κάτω των 12 ετών.

Συστατικά

Φύλλα Ελιάς Μενοικίου Όρους,  Αλκοόλη 50%

 

100% Φυσικό Προϊόν

Βάμμα με Φύλλα Ελιάς για ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και αποτοξίνωση, από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου με μοναστηριακή συνταγή.

Βάμμα με Φύλλα Ελιάς 50ml

Η αρχική τιμή ήταν: 14.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12.90€.

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες