Θεραπευτική κρέμα για Αρθριτικά και Ρευματισμούς 50ml

14.90

Μία κρέμα για αρθριτικά και ρευματισμούς, ειδικά μελετημένη από τις μοναχές στην Ιερά Μονή Αναλήψεως ώστε να αποδίδει στο μέγιστο όλες τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών της, όπως το λιβανέλαιο, η φαρμακευτική κάνναβη και το αρπαγόφυτο. Με ισχυρή αναλγητική και μυοχαλαρωτική δράση βοηθά στην άμεση ανακούφιση από κάθε είδους μυϊκή ενόχληση. Μία απόλυτα φυσική λύση, που αντιμετωπίζει τα συμπτώματα βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής όσων ταλαιπωρούνται από αρθριτικά και ρευματισμούς, ενώ παράλληλα μπορεί  να χρησιμοποιηθεί και από αθλητές στη διαδικασία της προθέρμανσης.

            

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

 

 

Ιδιότητες

Το λιβανέλαιο αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων, μειώνει το οίδημα και αντιμετωπίζει τα συμπτώματα από τη  ρευματοειδή αρθρίτιδα. Το αρπαγόφυτο έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιρρευματικές και αναλγητικές ιδιότητες, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι η φαρμακευτική κάνναβη έχει επίσης, σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο, αλλά και να μειώσει το πρήξιμο.  Επιπλέον, η χονδροϊτίνη και η γλυκοζαμίνη στοχεύουν στη βελτίωση της κατάστασης των χόνδρων, ενώ η λευκή ιτιά (salix–alba) διαθέτει αντιφλεγμονώδεις και αντιρρευματικές ιδιότητες.

Που Ενδείκνυται

Βοηθά σε μυϊκά προβλήματα, αλλά και δυσκαμψία αρθρώσεων, γονάτων, ώμων και δακτύλων, κράμπες, αθλητικές κακώσεις, διαστρέμματα και θλάσεις, εξαρθρώσεις και σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ενώ ενδείκνυται στην προθέρμανση των αθλητών.

Χρήση

Απλώστε στην περιοχή όπου εντοπίζεται το πρόβλημα μία ποσότητα από την κρέμα και αφήστε να απορροφηθεί με απαλές μαλάξεις.

Συστατικά

Aqua, Stearic Acid, Hemp Oil,Boswellia Serrata, Natural Arnica Montana Flower Extract ,Urtica Dioica Extract, Harpagophytum Procumbens, Salix Alba,D-Glucosamine,MSM,Chondroitin, Eucalyptus leaf oil

 

99% Φυσικό Προϊόν

Θεραπευτική κρέμα για Αρθριτικά και Ρευματισμούς 50ml

14.90

Αποστολή σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες